Palvelut

Suodata palvelun mukaan
Auton huolto ja korjaus Sähköjärjestelmän huolto Rengashuolto Moottorihuolto Tarkastukset Mitä voimme tehdä autollesi? Avainpalvelu

Auton huolto ja korjaus

ADAS kalibrointi

Tarjoamme tutkien ja kameroiden kalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Tutkien, anturien ja tunnistimien kalibrointi mahdollistavat vakionopeussäätimen ja kaistaavustimen toiminnan ja parantavat ajomukavuutta.

Lisälämmittimien asennus ja huolto

Asennamme Webasto lämmittimet sekä asennamme, huollamme ja korjaamme Eberspächer lisälämmittimet. Autamme myös parhaan lämmitinsovelluksen valinnassa, joka sopii juuri sinun autoosi.

Nelipyöräsuuntaukset

Autosi suuntaus vaikuttaa suoraan ajomukavuuteen, renkaiden kestoon ja polttoaineen kulutukseen. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka varmistaa ajoneuvosi optimaalisen suorituskyvyn.

Auton polttimoiden tarkastus

Luottaessasi polttimon huoltoon meillä on muutamia tärkeitä etuja.

Ammattimainen autolasipalvelu

Auton ikkunat ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta, ja pieninkin naarmu voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Juuri tästä syystä asiantuntijoidemme tulisi korjata välittömästi kiveniskemistä aiheutuneet vauriot. Tarvittaessa asennamme täysin uuden ikkunan – ammattitaidolla ja huolellisesti.

Auton korjaus- ja huoltopalvelu

Voit varata auton korjaus- ja huoltopalvelun kanssamme helposti muutamalla askeleella. Luota meille autosi korjauksiin ja huoltoon ja nauti ensiluokkaisen palveluntarjoajan tarjoamista eduista.

Autosi määräaikaishuolto

Tarjoamme ammattitaitoista huolto- ja kunnossapitotyötä menettämättä valmistajan takuukorvausta.