Tietoa meistä

Olemme palveleva autokorjaamo ja varaosaliike Lappeenrannassa. Meiltä saat ajoneuvollesi huolto- ja korjaustoimenpiteet saman katon alta.

Tervetuloa
Lappeenrannan Autosähköön

Lappeenrannan Autosähkö Oy on nykyaikaisten autojen monimerkkikorjaamo. Henkilökuntamme tekee niin määräaikaishuollot kuin vaativammatkin korjaukset ammattitaidolla ja takuulla.

Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa, kannustamme sinua lähettämään meille viestin tai varaamaan ajan suoraan verkossa.

Jukolankatu 1
53500 – Lappeenranta
Olemme avoinna
Töiden vastaanotto ma-pe 8 – 16.30 Varaosat ma-pe 8 – 16

Suoritamme autojen huollot ja korjaukset kaikille automerkeille laadukkailla huolto-osilla.

Käytämme tunnettujen valmistajien huolto- ja varaosia, kuten BoschMann ja Gates. Pääöljymerkeiksi olemme valinneet korkealaatuiset Castrol-, Champion– ja Total -öljyt. Kun huollatat autosi meillä, autosi tehdastakuu säilyy! Täytämme sähköisen huoltokirjan Audi, BMW (myös huoltohistorian siirto autoon), Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes Benz, Porsche, Seat, Skoda ja Volkswagen autoissa.

Olemme ottaneet käyttöön uuden huoltolaskurin BMW, Mini ja Mercedes Benz autoihin. Laskurin kautta näet huollon hinnan ja voit varata ajan suoraan kalenteriimme.

Meiltä myös sijaisauto huollon ja korjauksen ajaksi.
Varmista hinta ja saatavuus aikaa varatessa.

Autotekniikan asiantunteva korjaamo

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti jotta pystymme vastaamaan jatkuvasti uudistuvan autotekniikan haasteisiin. Meillä onnistuvat esim. määräaikaishuollot autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti, jakopäänhihnan vaihdot, jarrukorjaukset, ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset ym. Erikoisosaamisena ovat autojen sähkö-, päästö- ja käyntivikakorjaukset. Näitä varten käytössämme ovat nykyaikaiset testaus- ja mittauslaitteet.

Olemme panostaneet erityisesti merkkikohtaisiin laitteistoihin ja voimme tehdä useaan merkkiin samat asiat kuin merkkiliike sisältäen ajonestoon liittyvät asiat sekä ohjainlaitteiden flash päivitykset.

Erinomainen laatu

Reilu ja kohtuullinen

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.