Lisälämmittimien asennus ja huolto

Asennamme Webasto lämmittimet sekä asennamme, huollamme ja korjaamme Eberspächer lisälämmittimet. Autamme myös parhaan lämmitinsovelluksen valinnassa, joka sopii juuri sinun autoosi.

Webasto lämmittimet

Polttoainekäyttöisellä Webasto-lämmittimellä voit lämmittää auton moottorin ja sisätilan paikasta riippumatta. Webasto lämmittää auton oman jäähdytinnesteen ja kierrättää sen järjestelmässä. Webasto ohjaa myös auton sisäpuhallinta lämmittäen sisätilan.

Calix- ja Defa-lämmitysjärjestelmät

Etsitpä sitten tehokasta moottorinlämmitintä tai mukavuutta lisäävää sisätilanlämmitintä, meillä on ratkaisu sinulle – Calix- ja Defa-lämmitysjärjestelmät asennettuna ammattitaidolla ja huippuluokan palvelulla. Tarvitsitpa sitten pakkasenkestävä’ moottorinlämmitintä tai esilämmitysjärjestelmää auton sisätiloihin, Calix ja Defa tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttöolosuhteisiin. Näiden kahden arvostetun tuotemerkin tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja tehokkuudestaan ominaisuuksistaan.

Tarvitsetko ajoneuvollesi lisälämmittimen asennusta tai huoltoa?

Voit varata ajan ajoneuvosi huoltoon muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin keskustella kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.