Lappeenrannan Autosähkö Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice additional-heating

Varaosat

featured image

Taattua laatua Bosch-varaosilla

Bosch on kehittänyt lähes puolet autosi osista. Suuri osa tehtailla autoihin asennettavista osista on peräisin Boschin kehitysyksiköistä. Bosch Car Service -korjaamot käyttävät ainoastaan Boschin laatustandardeja vastaavia varaosia. Saat meiltä siis samaa laatua kuin merkkikorjaamoilta.

Boschin laajassa valikoimassa on varaosia moniin eri tarpeisiin.
Voit tutustua tuotteisiin Boschin varaosasivustossa.

Tarvikevaraosat täydentävät Bosch-varaosien valikoimaa

Vaikka Bosch tekee suuren osan autoihin asennettavista osista, ihan kaikkea hekään eivät tee. Näin ollen, käytämme myös laadukkaita tarvikevaraosia jopa kolmen vuoden takuulla! Varastomme käsittää yli 16 000 tuotenimikettä ja varastoitavien nimikkeiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Alkuperäiset varaosat

Meillä on hyvät toimituskanavat myös alkuperäisille varaosille ja tarvittaessa voimme täydentää alkuperäisillä varaosilla Bosch- sekä tarvikevaraosien valikoimaa.


Lappeenrannan Autosähkö Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel-, hybridi- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!