Lappeenrannan Autosähkö Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice additional-heating

Autokorjaamo Lappeenranta

featured image

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Lappeenrannan Autosähkö Oy on hyvin varustettu autohuolto- ja korjaamoliike kaikenmerkkisille autoille. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Lue lisää Bosch-testaustekniikasta

Käytössämme on myös merkkikohtaiset testauslaitteet amerikkalaisiin, eurooppalaisiin ja aasialaisiin autoihin. Testauslaitteisiimme sisältyvät Bosch-testilaitteiden lisäksi muun muassa Autologic. Voimme suorittaa vikadiagnoosit, ohjainlaitepäivitykset, ohjainlaitteiden asetusmuutokset, lisävarusteiden käyttöönotot jne.. tarvittaessa melkein kaikkiin merkkeihin.

Jos autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, autamme mielellämme!

Korjaamme autostasi lähestulkoon vian kuin vian, riippumatta siitä, mikä auton käyttövoima on. Tarvitseeko autosi huoltoa? Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme autosi nopeasti ja luotettavasti. Kysy myös ilmastointikorjaus- ja huolto- sekä renkaanvaihtopalveluistamme!

Sähköiset huoltokirjat

Sähköiset huoltokirjat eivät ole meille ongelma. Voimme täyttää sähköisen huoltokirjan tällä hetkellä Audi, BMW (myös huoltohistorian siirto autoon), Ford, Hyundai, Mercedes Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen merkeissä.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Lappeenrannan Autosähkö Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel-, hybridi- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!